Aktuelt

Hvorfor er det så liten endring fra gult til rødt nivå på Borg vgs?

Alle de videregående skolene i Sarpsborg har gått over til rødt nivå, det gjelder også Borg videregående. De fleste elevene på vår skole vil likevel ikke oppleve store endringer i skolehverdagen og har fortsatt så å si all opplæring på skolen i sine vanlige klasser. Hvorfor er det sånn på Borg vgs?  

Samarbeid på tvers av fag

Ved Borg vgs har det blitt gjennomført et samarbeidsprosjekt på tvers av fagene engelsk og data- og elektronikk på Vg2. Målet var å kunne bygge en PC med ulike valgte komponenter.         

Velkommen til Borg vgs!

Ønsker du å studere yrkesfag? Er du nysgjerrig på hvordan vi har det her på Borg? Ble gjerne med en tur rundt på skolen, ved å se vår film!  

Husk å søke om stipend

 Søk innen 15. november dersom du vil ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2020.  

Dans for vennskap

BlimE  er  NRK Supers  vennskapskampanje. Målet er å fremme vennskap og omsorg for hverandre. Hvert år lages det en ny sang og en ny dans. Våre flott elever ved spesialpedagogisk avdeling(SPAN) har laget sin versjon av denne fine dansen!

Skal du ta privatisteksamen på Borg vgs?

  Alle privatisteksamener gjennomføres som planlagt ved Borg vgs.

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes. Shutterstock

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse er 10. oktober, men pga koronasituasjonen blir det ikke noe felles arrangement i år, markeres  klassevis. I den forbindelse har elevtjenesten spilt inn en hilsen til alle elevene våre:

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret 2020/2021

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021. Ingen utenlandsreiser i skoleregi i Viken fylkeskommune ut skoleåret 2020/2021. Trude Rebecha Levare/Viken fylkeskommune

Til toppen