Aktuelt

Skolestart januar 2021

Godt nytt år til dere alle! I morgen mandag 4. januar starer vi på skolen igjen. De fleste har sikkert fått med seg pressekonferansen regjering holdt kl 18.00 i dag der det ble presisert at alle skolene starter på rødt nivå.     

På oppdrag fra den kulturelle skolesekken

På TIF har elever på VG2 i Bilskade, lakk og karosseri fått i oppdrag fra den kulturelle skolesekken å lage en bil som lett kunne trilles, også gjennom en vanlig dør, samt kunne deles i to. Bilen er laget til Østfold internasjonale teater og skal stå på scenen i løpet av våren.      

Koronavennlig julelunsj

    For 2 uker siden, gikk klasse 1HSA i karantene, da de holdt på å lage julemat sammen på skolekjøkkenet vårt. Lærerne syntes det var synd at de ikke skulle få spise julelunsj sammen, og bestemte seg for å gjennomføre en koronavennlig julelunsj, der alle smitteverntiltak blir ivaretatt, og i dag kunne elevene spise sammen under trygge forhold.  

Hvorfor er det så liten endring fra gult til rødt nivå på Borg vgs?

Alle de videregående skolene i Sarpsborg har gått over til rødt nivå, det gjelder også Borg videregående. De fleste elevene på vår skole vil likevel ikke oppleve store endringer i skolehverdagen og har fortsatt så å si all opplæring på skolen i sine vanlige klasser. Hvorfor er det sånn på Borg vgs?  

Samarbeid på tvers av fag

Ved Borg vgs har det blitt gjennomført et samarbeidsprosjekt på tvers av fagene engelsk og data- og elektronikk på Vg2. Målet var å kunne bygge en PC med ulike valgte komponenter.         

Velkommen til Borg vgs!

Ønsker du å studere yrkesfag? Er du nysgjerrig på hvordan vi har det her på Borg? Ble gjerne med en tur rundt på skolen, ved å se vår film!  

Husk å søke om stipend

 Søk innen 15. november dersom du vil ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2020.  

Skal du ta privatisteksamen på Borg vgs?

  Alle privatisteksamener gjennomføres som planlagt ved Borg vgs.

Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse er 10. oktober, men pga koronasituasjonen blir det ikke noe felles arrangement i år, markeres  klassevis. I den forbindelse har elevtjenesten spilt inn en hilsen til alle elevene våre:

Full elevaktivitet i klasserom og verksted

Skoleåret er godt i gang, og på Borg vgs har vært det full aktivitet i klasserom og verksted fra første skoleuke.        

Til toppen