Dans for vennskap

BlimE er NRK Supers vennskapskampanje. Målet er å fremme vennskap og omsorg for hverandre. Hvert år lages det en ny sang og en ny dans. Våre flott elever ved spesialpedagogisk avdeling(SPAN) har laget sin versjon av denne fine dansen!

Bilde av mange barn. BlimE-dansen - Klikk for stort bildeBilde av barn. BlimE-dansen Nrk Super

BlimE-dansen har blitt en populær hendelse hvert år, der mange lager sin egen versjon av årets BlimE-dans. Alle kan være med å danse, både voksne, ungdom og barn. Dansens budskap er å inkludere mennesker, ikke stenge noen ute. Bli venner og be de bli med!

Tidligere har dansen utfoldet seg i Norge, men i år skal den også tas til utlandet. Hele ti forskjellige land i Europa og Japan skal lage sin tolkning av BlimE-dansen. Her kan du se videoer av den originale BlimE-dansen og se hvordan du selv kan lære deg dansen.

Våre flotte elever ved SPAN har laget sin versjon av BlimE-dansen.