Elektro- og datateknologi passer for deg som er praktisk anlagt og har godt håndlag. Du må være nøyaktig og systematisk, og ha godt fargesyn (ikke fargeblind). Du må også være serviceinnstilt og ha en logisk tenkemåte når du skal løse et problem.

Bygg- og anleggsteknikk passer godt for deg som er praktisk anlagt og har godt håndlag. Du må kunne jobbe selvstendig, men samtidig være god til å samarbeide med andre. Du må være nøyaktig i det du gjør, og like å jobbe utendørs.

Er du en omsorgsperson som ønsker du å jobbe med mennesker i alle aldre? Har du en drøm om å jobbe med barn eller mennesker i forskjellige livssituasjoner. Da er Helse- og oppvekst noe for deg! Vi på Borg vil frem til søknadsfristen 1. mars fremheve våre utdanningsprogram, så du kan bli litt mer kjent med utdanningen og skolen.

Har du en drøm om å jobbe med teknologi? Kanskje bilmekaniker eller fagoperatør. Eller kanskje du bare lurer litt på hva Teknologi- og industrifag kan tilby. Vi på Borg vil frem til søknadsfristen 1. mars fremheve våre utdanningsprogram, så du kan bli litt mer kjent med utdanningen og skolen.

I ukene fremover vil vi ha fokus på våre utdanningsprogram, så du kan bli godt kjent med Borg videregående skole. Ønsker du å vite mer om helse- og oppvekst eller elektro- og datateknologi? Følg med i ukene fremover!

Går du i 10. klasse og lurer på om du skal begynne hos oss på Borg til høsten? Vi skulle ønske at dere kunne kommet på besøk til oss, men på grunn av situasjonen så blir jo det litt vanskelig. Ta en titt på våre utdanningsprogram og kontakt oss om du har noen spørsmål.