Koronasituasjonen ved Borg vgs

I går kveld 2. des ble det bekreftet smitte hos en av våre lærere på elektro. Fire lærere, helsesykepleier og klasse 1ELB er i karantene til og med 10. desember.
Koronavirus - Klikk for stort bildeKorona-virus CDC/Unsplash

30.11 ble det bekreftet et smittetilfelle i 1HSA.  Hele klasse 1HSA, to lærere og en fagleder er i karantene. Alle involverte er informert.

Den 29.11.ble det bekreftet smitte på en elev på VG1 elektro 1ELD. Elever og 3 lærere er satt i karantene frem til 3. des.

Den 28.11 ble det bekreftet smitte hos en lærer ved Borg vgs. To klasser, VG1 TIA og TIB er i karantene til og med 3. desember. I tillegg er 7 lærere og to fra ledelsen i karantene.

Alle som er definert som nærkontakter, får sms fra skolen. Med flere lærere i karantene, vil dette få konsekvenser for undervisningen. Elever vil få beskjed fra lærer om organisering av undervisning.

Det er fortsatt en oversiktlig situasjon når det gjelder smittesituasjonen på Borg vgs, og det er heller ingen som er blitt smittet på skolen.  De ulike programområdene skal fortsatt være på sine tildelte områder og bruker tildelte innganger. Dette har fungert svært bra så langt! Her er det innsatsen til alle dere som er innom Borg hver dag som er helt avgjørende for at dette har gått så bra så langt. Veldig bra jobbet!

Det blir viktig fremover at vi alle tar smittevernet på alvor, at vi vasker/spriter hendene og holder avstand til hverandre På rødt nivå skal 1 meter avstand overholdes også i klasserommet, og kohorter kan ikke blandes. Vi anbefaler også elevene våre å bruke munnbind på bussen.