Koronavennlig julelunsj

For 2 uker siden, gikk klasse 1HSA i karantene, da de holdt på å lage julemat sammen på skolekjøkkenet vårt. Lærerne syntes det var synd at de ikke skulle få spise julelunsj sammen, og bestemte seg for å gjennomføre en koronavennlig julelunsj, der alle smitteverntiltak blir ivaretatt, og i dag kunne elevene spise sammen under trygge forhold.

Elevene hadde laget mye god, tradisjonell julemat, alt fra ribbe og medister, til eggerøre og laks. Elevene satt ved siden av hverandre i sirkel med en meter avstand. Pultene var fint dekket med servietter og dekorasjoner. Slik kunne elevene nyte en god julelunsj under trygge forhold, prate sammen og nyte synet av det flott julekoldtbordet de hadde ordnet. Det er virkelig hyggelig å kunne gjøre noe sånt sammen i førjulstiden etter en veldig spesiell høst.