Skolestart januar 2021

Godt nytt år til dere alle! I morgen mandag 4. januar starer vi på skolen igjen. De fleste har sikkert fått med seg pressekonferansen regjering holdt kl 18.00 i dag der det ble presisert at alle skolene starter på rødt nivå.

Koronavirus - Klikk for stort bildeKorona-virus CDC/Unsplash

Skolene i Sarpsborg har vært på rødt nivå lenge, og det betyr at vi starter opp igjen der vi var fra 25. november til 15. desember (altså frem til uken FØR skolen sluttet før jul).

Skolen gjør de nødvendige tilrettelegginger slik at vi kan følge retningslinjene for rødt nivå:

Rødt nivå

• Ingen syke skal møte på skolen
  • God hygiene. Vi vasker/spriter hender ofte
  • Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming)
  • Dele elever i mindre grupper. Vi har altså ikke grupper som er sammensatt av to klasser i f. eks fellesfagene.
  • MINST 1 meters avstand mellom elever/ansatte i alle situasjoner
  • Elever skal ikke besøke elever i andre klasser, men holde seg til sitt klasserom, sin klasse og sitt tildelte område. Der er ikke tillatt å gå til andre klasser.
  • Ikke bruke fellesområde
  • Unngå trengsel i korridorer. Klasserommene vil være åpne til enhver tid nettopp for å unngå dette.

Alle skolens elever skal ha fått en sms fra skolens rektor med beskjed. Detaljer og evt annet rundt timeplanen, får elevene fra klassens kontaktlærer og faglærere.