Velkommen til Borg vgs!

Ønsker du å studere yrkesfag? Er du nysgjerrig på hvordan vi har det her på Borg? Ble gjerne med en tur rundt på skolen, ved å se vår film!

Vi er den eneste skolen i tidligere Østfold som tilbyr bare yrkesfaglige utdanningsprogram, noe som betyr at vi kan yrkesfag! Undervisningen vår praksisnær, relevant og yrkesrettet, der godt lærersamarbeid skal sikre en helhetlig opplæring for våre elever. Videre har skolen et tett samarbeid med næringslivet, noe som bidrar til en yrkesrettet opplæring. Vi ønsker oss lærere som ser viktigheten av formidling av yrkesfag.

Vi har ca. 650 elever fordelt på fire utdanningsprogram: Helse- og oppvekstfag, Elektronikk og datateknologi, Bygg- og anleggsteknikk og Teknologi- og industrifag. I tillegg tilbyr skolen påbygging til generell studiekompetanse, voksenopplæring og har en spesialpedagogisk avdeling.

Gå gjerne inn på utdanningsprogrammene og se filmer fra de forskjellige yrkesfagene. Du finner filmer under "Hvorfor velge [...]" i FAQ'en.

Borg videregående skole er en skole der både lærere og elever rapporterer om høy grad av trivsel.

Se på filmen og få et innblikk i hvordan vi har det på skolen vår.