Helsesykepleier

Vår helsesykepleier Kirsti driver forebyggende helsearbeid. Hun har kontor i 1. etasje i B-blokken. Du kan få drop-in-timer og gjøre avtale om en time for en samtale.

Skolehelsetjenesten har som mål å fremme god helse blant barn og unge. Dette gjøres ved å øke elevenes evne til å ta vare på egen helse og trivsel.

• Individuell veiledning
  • Helseopplysning i klasser

Kan hjelpe med:

• Trivsel på skolen, hjemme og/ eller med venner
  • Seksualitet og prevensjon
  • Spørsmål om kropp og kosthold
  • Bekymringer/psykiske vansker
  • Rusproblematikk

Helsestasjon for ungdom (HFU)

På grunn av Corona-situasjonen kan HFU også kontaktes på mobil, tlf. 48282657, som er betjent fra kl. 08.00 – 15.00 på tirsdager, onsdager og torsdager (IKKE mandager og fredager).

I tillegg fungerer også det «gamle» fasttlf.nr. 69108050 til HFU, men da svarer de bare i åpningstiden tirsdager (kl. 14.00 – 16.30), onsdager (kl. 13.00 – 15.00) og torsdager (kl. 14.30 – 16.30).

Nytt: nå kan både jenter og gutter henvende seg til oss alle disse tre dagene.

Helsesykepleierne gir veiledning over telefon og konsultasjoner ved behov, i tråd med Helsedirektoratets anbefalinger.

Samarbeidspartnere:

• Foresatte
  • Elevtjenesten
  • Fastlege
  • PPT
  • BUPP
  • Barne- og familieteamet
  • Psykiatrisk sykepleier/ psykolog

Skolehelsetjenesten har taushetsplikt og må ha samtykke fra elev/ foresatte for å samarbeide med andre.

Kirsti Eide Sulusnes