Besøk av opplæringskontoret for transport og logistikk på kjøretøy

Idag har vg1 og vg2 hatt besøk av opplæringskontoret for transport og logistikk.  Vi Jar også hatt besøk av en stor bedrift som tar lærlinger innen transport og logistikk, og innen lastebilmekaniker. (Utne transport)

Elever_borg_kantina

Her ligger info angående ungdataundersøkelsen som skal gjennomføres i uke 6 og 7. Infoskriv er også sendt alle elever på mail - de kan da skrive det ut eller vise det hjemme!

Viken fylkeskommune - nytt fylkesvåpen

En spesiell invitasjon sender vi nå til alle de videregående skolene i de tre fylkene!

Ungdom er kreative, engasjerte og har ønske om å påvirke. Derfor håper vi at mange elever vil ta utfordringen og sender inn forslag til fylkesvåpen for Viken.

Informasjon om konkurransen finner dere på www.viken2020.no .

Frist for innlevering er 22. november.

Elever_borg_kantina

Vi ønsker alle elever og ansatte velkommen tilbake etter århundrets sommer til det som blir århundrets skoleår. Tider for oppstart finner dere her:

borg_elever_kantina_770

Borg har fire ulike programområder som alle gir mange muligheter - les om våre tilbud under opplæringstilbud.

borg_elever_kantina_770

Denne høsten har vi jobbet med å lage nye nettsider for skolen. Målet er at du, om du er elev, lærer eller foresatt, raskt og enkelt skal få informasjon om det du trenger i din skolehverdag. Sjekk ut våre nye flotte hjemmesider.