Viken fylkeskommune - nytt fylkesvåpen

En spesiell invitasjon sender vi nå til alle de videregående skolene i de tre fylkene!

Ungdom er kreative, engasjerte og har ønske om å påvirke. Derfor håper vi at mange elever vil ta utfordringen og sender inn forslag til fylkesvåpen for Viken.

Informasjon om konkurransen finner dere på www.viken2020.no .

Frist for innlevering er 22. november.

Elever_borg_kantina

Vi ønsker alle elever og ansatte velkommen tilbake etter århundrets sommer til det som blir århundrets skoleår. Tider for oppstart finner dere her:

borg_elever_kantina_770

Borg har fire ulike programområder som alle gir mange muligheter - les om våre tilbud under opplæringstilbud.

borg_elever_kantina_770

Denne høsten har vi jobbet med å lage nye nettsider for skolen. Målet er at du, om du er elev, lærer eller foresatt, raskt og enkelt skal få informasjon om det du trenger i din skolehverdag. Sjekk ut våre nye flotte hjemmesider.