Bli en av oss ved Borg videregående skole!

Ønsker du å se hvordan det er å være elev ved Borg videregående skole? Se filmen om vår skole og våre flotte elever.

Borg videregående skole er en skole med flere ulike yrkesfaglige utdanningsprogram. Elevene sier at de trives svært godt hos oss. Dette kommer også frem i elevundersøkelsen som vi gjennomfører hvert år.

Relevant opplæring

Vi mener det er viktig at elevene opplever at opplæringen er relevant, derfor fokuserer lærerne våre mye på det i planlegging og gjennomføring av undervisning. Som elev hos oss vil du derfor ha opplæring i fellesfagene (norsk, engelsk, samfunnsfag, naturfag og matematikk) som er knyttet opp til det yrkesfaglige utdanningsprogrammet du har valgt. Vi har også samarbeid med flere ulike bedrifter og organisasjoner, slik at du kan få en opplæring som er så nær opp til fagområdet ditt som mulig.

Din læring er viktig for oss

Elevenes læring og utvikling er det viktigste for oss, og vi arbeider sammen for at du skal få en god opplæring.

På Borg vgs. tilbyr vi disse utdanningsprogrammene:

Bygg- og anleggsteknikk

Helse og oppvekstfag

Elektrofag

Teknikk og industriell produksjon(TIP)

Påbygg

Har du noen spørsmål, så kontakt oss gjerne på telefon: 69973100 eller epost: borg.vgs@ostfoldfk.no.