Rådgivertjenesten

Rådgivertjenesten er en del av elevtjenesten sammen med helsesykepleier, miljøarbeider og nav-veileder. Elevtjenesten skal bidra til å gjøre skolehverdagen best mulig for elevene. Elevene kan ta kontakt uansett årsak. Husk at vi er her for deg.

Klikk for stort bildeForan fra venstre: Pål Eriksen (miljøarbeider), Kirsti Sulusnes (helsesykepleier), Anne Wernersen (leder for elevtjenesten), Marita Tollefsen (rådgiver), Lise Angeltveit (NAV-veileder), Knut Oddvar Johansen (rådgiver)

Hva vi kan hjelpe deg med

Elevtjenesten består av to rådgivere med ansvar for sosialpedagogikk og karriereveiledning, NAV-veileder, miljøarbeider og helsesykepleier. Alle i elevtjenesten har taushetsplikt. Det betyr at vi kan hjelpe deg med f. eks:

• veiledning knyttet til yrkesvalg
  • veiledning knyttet til skolesituasjonen
  • veiledning knyttet til helse
  • veiledning knyttet til hjemmesituasjon

Elevtjenesten samarbeider med kontaktlærere og rådgivere og er et tilbud til alle elever ved skolen.

Lederen for elevtjenesten er Anne Wernersen.

Hvor finner du oss?

Du finner oss like ved utgangen i glasshallen

Hvem er vi?

Rådgiver for TIP, Elektro og Byggfag: Knut Oddvar Johansen