Kantine

Skolen har en flott kantine med plass til  mange elever og et godt utvalg både av mat og drikke.

Åpningstider er 07.45-08.00 - 08.30-12.00 og 12.30-13.45

Blåær - Klikk for stort bilde Joanna Kosinska/Unsplash

Plassering

Kantina ligger i første etasje med inngang fra glasshallen

Du må betale med bankkort.

Meny

• Påsmurt: Baguetter, briks, rundstykker, purke. Med forskjell innhold av pålegg som kylling, karbonader, reker, roastbiff, tacofyll, ost og skinke. Wraps med ulike typer fyll.
  • Varmmat: Forskjellig utvalg av varmmat 2-3 dager i uken. Fast hver fredag fra skolestart blir det «pølsefredag». Det vil også bli noen faste dager i uken det blir servert suppe.
  • Salatbar. Miks din egen salat med forskjellige råvarer basert på årstid.
  • Vi har også et utvalg av varer man kan varme selv. billys, mr.lee, pizzarull, panini og toast.
  •  Drikkevarer: Forskjellige typer vann, iste, sjokolademelk, juice, melk, kaffe, kakao og te.

Det er gratis frukt i kantina hver dag

Avfallshåndtering

Det er to sorteringspunkter i kantinen med plast, restavfall og papp/papir og egen beholder til pant.

Klikk for stort bildeBilde av kantina

Hver morgen serveres det også havregrøt i glasshallen fra kl 7.30.8.00. Det er skolens miljøarbeider Pål Eriksen som ønsker elevene god morgen og serverer nykokt grøt.

Klikk for stort bildeMiljøarbeider Pål Eriksen serverer havregrøt til frokost hver dag på Borg vgs.