Havregrøt til frokost

Husk at det serveres varm havregrøt på morgenen på Borg vgs. Vår miljøarbeider Pål står i glasshallen frem til kl 8.00 og serverer nykokt havregrøt.

Nå er igjen tiden inne for å levere tilbake PC og lærebøker som du har lånt.

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og i juni skal elevenes PC-er oppdateres til Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av tidligere skolearbeid innen 1. juni.

papir, blyant og kaffekopp

Mandag 11,mai er Borg videregående skole klar for å ta i mot enda flere av sine flotte elever og ansatte. Men hverdagen preges fortsatt av at vi må følge smittevernregler.

I en lengre periode har rutebusser og skolebusser vært innstilt på grunn av korona og hjemmeskole/kontor. Nå som flere elever og ansatte starter opp igjen, vil også skolebusser, rutebusser og maxitaxi kjøres igjen. Men med en oppfordring til å kun bruke kollektiv transport om man må.

Selv om undervisningen nå er på digitale flater og du har noen timer på skolen, er elevtjenesten på Borg vgs. tilgjengelig for dere. Trenger du noen å snakke med, er det bare å ta kontakt. Vi er tilgjengelig på mobil og e-post.

Fra og med fredag 13.mars ble undervisningen ført over fra fysisk til digital. Men hva vil dette si for elevene ved Borg videregående skole?

Viken fylkeskommune tar grep og fra fredag 13. mars ble all opplæring på de videregående skolene flyttet over på digitale arenaer.

Viken fylkeskommune tok nye grep og fra og med fredag 13. mars ble all opplæring på de videregående skolene ført over på digitale arenaer. Elevene skal dermed ikke møte fysisk på skolen før etter påske. Det betyr en litt annerledes skolehverdag for våre elever. Det blir en digital skolehverdag i ukene fremover.

Vi er inne i en periode nå med skolemesterskap og fylkesmesterskap i yrkesfag. Vinnere av fylkesmesterskap går videre til NM i yrkesfag.

Mandag etter vinterferien var vi så heldige å få besøk av forfatteren Mariangela Di Fiore. Tre gutter fra 2elea og 2auta bokbadet Mariangela om hennes dokumentarbok Camorraland.