Havregrøt til frokost

Husk at det serveres varm havregrøt på morgenen på Borg vgs. Vår miljøarbeider Pål står i glasshallen frem til kl 8.00 og serverer nykokt havregrøt.

Mandag etter vinterferien var vi så heldige å få besøk av forfatteren Mariangela Di Fiore. Tre gutter fra 2elea og 2auta bokbadet Mariangela om hennes dokumentarbok Camorraland.

I dag er det Østfoldmesterskap i bilskade/lakk på Borg vgs.

I dag har det vært skolemesterskap i faget industrimekaniker på Borg vgs.

Elever fra Spesialpedagogisk avdeling for naturbruk(SPAN) har vært på besøk hos klasse 1HSFD på helse og oppvekstfag. En fantastisk dag, med matmuffins, sjokoladekake, brettspill og mange gode samtaler rundt bordene!

Stor utbedring av skolegården utenfor E-blokka.

I forrige uke var det avslutning av utplasseringsperioden for 2KJPA etter tre uker på Borregaard.

VG2 barn og ungdom fremførte dramatiseringer av kjente folkeeventyr for førsteklassinger fra Borgen skole.

Det er ikke hver dag man får besøk av en ekte filmskaper. Men det gjorde elevene ved Borg vgs. på torsdag og fredag i forrige uke!

"Hjertet mitt er blues og energien min er rock", konsert for Borgelever med Amund Maarud på Borg vgs