Nydelig lunsj og gode opplevelser i regi av 1HSFD.

Elever fra Spesialpedagogisk avdeling for naturbruk(SPAN) har vært på besøk hos klasse 1HSFD på helse og oppvekstfag. En fantastisk dag, med matmuffins, sjokoladekake, brettspill og mange gode samtaler rundt bordene!

Klikk for stort bilde  

Gry og hennes klasse fra Spesialpedagogisk avdeling for naturbruk(SPAN) var så heldige å bli invitert på lunsj av 1HSFD i dag. Elevene i 1HSFD hadde virkelig gått inn for at elevene som var på besøk, skulle få en god opplevelse! Bord med navneskilt, levende lys og hyggelig oppdekning møtte de besøkende. Elevene ble ønsket velkommen og de fikk servert nydelige matmuffins.

Klikk for stort bilde  

 

 

 

 Det ble allsang med Sarpsborg 08 sangen (som de vet elevene våre er veldig glad i) og dans til Bli’me dansen med våre elever i fokus. Etter maten var det brettspill og kortspill rundt på bordene. Og masse gode samtaler!

Klikk for stort bilde    

De voksne fikk beskjed om å holde oss i bakgrunnen, og fra tilskuerplass var det både rørende og fantastisk å se samspillet elevene i mellom. Dette var inkludering og sosial trening på høyt nivå. Lærerikt for alle parter. Flott at man kan bruke hverandre på denne måten! Gry og hennes klasse går hjem fra dette besøket, med hjertet full av gode opplevelser!

Klikk for stort bilde