Østfoldmesterskap i bilskade/lakk

I dag er det Østfoldmesterskap i bilskade/lakk på Borg vgs.

I dag er det Østfoldmesterskap i billakk/bilskade ved Borg vgs. Elevene løser en sammensatt oppgave som består av tre deler: Sveising, flatretting og lakkering av forskjerm. Skolekonkurranser skal være med å motivere elevene gjennom mestring ved å gi dem praktiske og realistiske oppgaver. Oppgaven er laget av lærere ved Borg vgs og er med utgangspunkt i læreplanen for VG2 Bilskade, lakk og karosseri.

Oppgavene forutsetter at elevene blant annet har god kjennskap til HMS, det å kunne forholde seg til verkstedlitteratur og datablad som ligger på oppgavestasjonen, bruke nødvendig håndverktøy, slipemaskiner og lakkeringsutstyr på en sikker måte samt betjene annet verkstedutstyr som blanderom, løftebukker mm.

Resultatet av konkurransen blir offentliggjort fredag. Vi ønsker alle elevene våre lykke til!